HOS Big Band

Mikä on HOS ?

HOS Big Band on nimensäkin mukaisesti suuri, 20-henkinen orkesteri, jonka riveissä soittaa joukko lahjakkaita musiikinopiskelijoita ja aktiiviharrastajia Helsingistä. Yhtye toimii Helsingin Yliopiston Hämäläis-osakunnan yhteydessä ja toivottaa kaikki osakunnan jäsenet tervetulleeksi soittamaan. Yhtyettä johtaa Rasmus Soini.

Keikkahistoriasta löytyvät esiintymiset mm. UMO Jazz Housessa, ravintola Dubrovnikissa, Tartu Big Band Festivaaleilla Virossa sekä Liize-klubilla Riikassa.

HOS Big Bandin ohjelmisto on laaja läpileikkaus big band -musiikkiin. Ohjelmiston perustan luovat ikivihreät jazz-klassikot, joiden rinnalle on viime vuosina tuotu modernimpia lattari- ja funk-rytmejä. Jazzin lisäksi yhtye taitaa myös perinteisen tanssimusiikin, kuten valssit, tangot ja humpat. Yhtyeen laaja ohjelmisto takaa sen, että tunnelma on taattu mitä erilaisimmissa juhlissa häistä yritysjuhliin.

Ajankohtaista

HOS järjestää torstaina 12.04. konsertin Kulttuuriareena Gloriassa! Konsertin teemana on La La Land ja Whiplash -elokuvien musiikit. Solisteina mukana ovat Taru Still ja Antti Saari. Katso lisätiedot Facebookissa.

Viimeksi HOS esiintyi perinteisissä Ystävänpäivän Swing-tansseissa, jotka olivat taas suuri menestys. Kiitokset kaikille paikalla olleille!

Pysykää kuulolla!

Käy tykkäämässä meistä facebookissa!

www.facebook.com/hosbigband